Arkiva | September, 2014

Themelimi i Arabisë Saudite, festohet në Tiranë 85-vjetori

Postuar në 24 September 2014 nga Web Master

85 vjetori i themelimit të Mbretërisë së Arabisë Saudite është përkujtuar në Tiranë.

Më Shumë

204 vjetori i Pavarësisë së Meksikës, festë në të gjithë vendin, në ambasada dhe konsullata

Postuar në 16 September 2014 nga Web Master

Shtetet e Bashkuara të Meksikës festojnë 204-vjetorin e pavarësisë nga Spanja!

Më Shumë