Arkiva | November, 2014

Biznesi i huaj në Shqipëri, tryeza për thithjen e investimeve në vend

Postuar në 27 November 2014 nga Web Master

Shoqata e Konsujve të Nderit i ka dhënë udhë tryezave konkrete për të përmbushur një prej sfidave themelore, thithjen e investimeve të huaja në Shqipëri.

Më Shumë

Miss Globe 2014, kurorën e merr Miss Kanadaja, Miss Shqipëria e dyta

Postuar në 10 November 2014 nga Web Master

Ndër 44 konkurrente kurora e Miss Globe 2014 shkoi për 20 vjeçaren nga Kanadaja

Më Shumë

Shoqata e Konsujve të Nderit në Shqipëri, anëtarësohet në Federatën Europiane të Konsujve të Nderit

Postuar në 08 November 2014 nga Web Master

Edhe pse ka kaluar vetëm pak kohë nga krijimi i saj, Shoqata e Konsujve të Nderit në Shqipëri ka qënë mjaft aktive në raportet me institucionet shqiptare, por edhe me ato ndërkombëtare.

Më Shumë

Festa e Hashures, kreu i bektashijve uron besimtarët për ditën e shenjtë

Postuar në 05 November 2014 nga Web Master

Mijëra besimtarë bektashinj kanë kremtuar të martën ditën e Hashures, e cila konsiderohet si dita e martirizimit të Imam Husejnit, i cili u rrethua në shkretëtirën e Qerbelasë 1400 vite më parë dhe u vra së bashku me një numër të madh besimtarësh të tjerë për të shpëtuar fjalën e vërtetë të Zotit dhe Islamin.

Më Shumë