Arkiva | July, 2015

Krerët e shtetit përcjellin urimin: Gëzuar Bajramin! Urim dhe nga Konsulli i Nderit i Meksikës

Postuar në 17 July 2015 nga Web Master

Krerë të lartë të shtetit dhe figura të politikës, kanë përcjellë urimet e tyre për besimtarët myslimanë dhe bektashinj, për festën e Fiter Bajramit. Më Shumë