Arkiva | November, 2015

Shqipëri- Meksikë, arti dhe kultura si ura bashkëpunimi

Postuar në 23 November 2015 nga Web Master

Më Shumë

Konsulli i Nderit të Meksikës organizon koncert në TKOB

Postuar në 19 November 2015 nga Web Master

Qëllimi ishte vendosja e urave të bashkëpunimit mes njerëzve dhe popujve. Më Shumë