Arkiva | December, 2015

Shoqata e Konsujve të Nderit, investime në Librazhd për fëmijët me aftësi të kufizuar

Postuar në 28 December 2015 nga Web Master

Për të dytin vit, Shoqata e Konsujve të Nderit në Tiranë ka vijuar misionin për të mbështetur shtresat në nevojë Më Shumë

Rumani, Konsujt e Nderit, Asambleja diskuton për diplomacinë ekononomike

Postuar në 09 December 2015 nga Web Master

Rëndësia e diplomacisë ekonomike dhe masat për integrimin e refugjatëve nga zonat e luftës Më Shumë