Arkiva | March, 2016

Çelet Konsullata e Pakistanit, angazhim për forcim të bashkëpunimit

Postuar në 16 March 2016 nga Web Master

Shqipëria dhe Pakistani, tashmë do të kenë dy ura të forta komunikimi, për të forcuar bashkëpunimin mes tyre. Më Shumë

Në ditën e pavarësisë, promovohet libri “Historia e Lituanisë”

Postuar në 16 March 2016 nga Web Master

Dita e pavarësisë së Lituanisë u festua edhe në Tiranë, në një aktivitet të organizuar nga Ambasada lituaneze. Më Shumë