Arkiva | May, 2017

Konsujt e Nderit, në 3 vite Shoqata bilanc mbresëlënës dhe rritje roli

Postuar në 18 May 2017 nga Web Master

Në mbledhjen e Asamblesë së anëtarëve, Shoqata e Konsujve të Nderit në Shqipëri Më Shumë