Arkiva | Administrative

Kultura meksikane, Sebastian Torres Nunes dhe Deborah Marino përformojnë në Shqipëri

Postuar në 29 November 2017 nga Web Master

Sebastian Torres Nunes dhe Deborah Marino, pasi kanë prekur skenat më të njohura botërore në Meksikë Më Shumë

Konsujt e Nderit, në 3 vite Shoqata bilanc mbresëlënës dhe rritje roli

Postuar në 18 May 2017 nga Web Master

Në mbledhjen e Asamblesë së anëtarëve, Shoqata e Konsujve të Nderit në Shqipëri Më Shumë

Muzikë meksikane në Shqipëri

Postuar në 18 December 2016 nga Web Master

Kush më mirë se muzika dhe arti mund të bashkojë kombe Më Shumë

Abud: S’mund të kishim Konsull më të mirë se Ndroqi për Meksikën

Postuar në 19 October 2016 nga Web Master

Juan José Guerra Abud është zyrtarisht Ambasadori i Meksikës për Shqipërinë Më Shumë

Avokati i Popullit të Meksikës mirënjohje Konsullit Ndroqi

Postuar në 07 September 2016 nga Web Master

Forcimi i marrëdhënieve Shqipëri-Meksikë, falë rolit të Konsullatës së Nderit në Tiranë drejtuar nga zoti Ylli Ndroqi Më Shumë

Konsulli i Meksikës uron besimtarët muslimanë

Postuar në 05 July 2016 nga Web Master

Në kuadër të festës së Fiter Bajramit politikanët kanë vizituar sot selinë e komunitetit musliman shqiptar. Më Shumë

Konsujt e Nderit mblidhen në Romë, Presidenti Nieto porosi për të bashkëpunuar me Tiranën

Postuar në 18 June 2016 nga Web Master

Në ambientet e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Meksikës në Romë Më Shumë

Çelet Konsullata e Pakistanit, angazhim për forcim të bashkëpunimit

Postuar në 16 March 2016 nga Web Master

Shqipëria dhe Pakistani, tashmë do të kenë dy ura të forta komunikimi, për të forcuar bashkëpunimin mes tyre. Më Shumë

Në ditën e pavarësisë, promovohet libri “Historia e Lituanisë”

Postuar në 16 March 2016 nga Web Master

Dita e pavarësisë së Lituanisë u festua edhe në Tiranë, në një aktivitet të organizuar nga Ambasada lituaneze. Më Shumë

Shoqata e Konsujve të Nderit, investime në Librazhd për fëmijët me aftësi të kufizuar

Postuar në 28 December 2015 nga Web Master

Për të dytin vit, Shoqata e Konsujve të Nderit në Tiranë ka vijuar misionin për të mbështetur shtresat në nevojë Më Shumë