Në Kategorinë | Informative

Presidenti Meksikan pret Konsullin Ndroqi. Lajmi pasqyrohet nga shtypi i ditës: Takim i rëndësishëm

Postuar në 20 June 2014 nga Administrator

Gazetat kanë pasqyruar takimin e Konsullit të Nderit, Ylli Ndroqi me Presidentin Meksikan, Enrike Pena Nieto.

Pavarësisht lajmeve të shumta të ditës, gazetat kanë pasqyruar edhe në faqe të parë foton e takimit të rëndësishëm, që realizohet për herë të parë mes një personaliteti shqiptar dhe një presidenti meksikan.
Gazeta Shekulli shkruan në faqe të parë: Presidenti Meksikan pret në takim Konsullin e Nderit Ylli Ndroqi.
E përditshmja Gazeta Shqiptare shkruan: Vizita, Ylli Ndroqi takon Presidentin e Meksikës.
Edhe Koha Jonë ka pasqyruar lajmin në faqe të parë, ndërsa shkruan se Presidenti Nieto vlerëson punën e Ndroqit në promovimin e Meksikës.
Tirana Observer shkruan: Presidenti i Meksikës pret Konsullin Ylli NDroqi: Po na përfaqësoni denjësisht, dhe artikulli shoqërohet edhe me foton e takimit.
E përditshmja Telegraf në një shkrim të zgjeruar ka pasqyruar vizitën e Konsullit të Nderit të Meksikës në Mexico City ku ka veçuar takimin me Presidentin Enrike Pena Nieto.
Gazeta 55 i ka dedikuar një shkrim takimit të rëndësishëm që vjen me titullin: Presidenti Meksikan pret Konsujt e Nderit, Ylli Ndroqi i pari shqiptar në një cermeoni të tillë.
Edhe Gazeta Standard ka pasqyruar takimin që e shoqëron me foton e Presidentit Nieto me Konsullin e Nderit, Ylli Ndroqi.
Ndërsa e përditshmja Dita shkruan: Presidenti Meksikan pret Konsujt e Nderit, mes tyre investitori shqiptar Ndroqi.